Ontstaan vanuit ervaring

Euroconveyor is ontstaan uit jarenlange ervaring en expertise op het gebied van transportbanden en modulaire transportsystemen. Als distributeur en service center van Flexkon transportsystemen leveren we complete oplossingen van hoge kwaliteit, al meer dan 20 jaar lang.

Service hoog in het vaandel

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen voorop staan. Bij ons krijgt u één aanspreekpunt, en denken we actief met u mee over wat het beste antwoord is op uw vraagstuk. Onze oplossingen zijn niet gebaseerd op één systeem.

We werken met meerdere A-merken die we ook voor u kunnen onderhouden. Zo maken we het gemakkelijk voor en hoeft u niet voor elke leverancier een aparte serviceafspraak te maken.

Van lokale bedrijven tot grote multinationals

Vanuit onze werkplaats in Mijdrecht leveren we aan lokale producenten, OEM en multinationals. Gezamenlijk met Flexkon hebben we mogelijkheden wereldwijd te leveren. Wilt u onze service en aanpak zelf ervaren of bent u benieuwd naar welke merken transportbanden we onderhouden of kunnen leveren? Neem dan contact met ons op!

 
 

Wat doen we

Als officieel distributeur van Flexkon transportsystemen leveren wij volledig maatwerk, service, advies, uitgekiende systemen en hoogwaardige componenten voor een aantrekkelijke prijs. Dit doen we al vele jaren bij zowel grote internationale producenten, als bij kleinere en meer lokale bedrijven.

Engineering

Engineering

Installation

Installation

Service

Service

 
 

projects

overzicht van projecten