Ontstaan vanuit ervaring

Euroconveyor is ontstaan uit jarenlange ervaring en expertise op het gebied van transportbanden en modulaire transportsystemen en levert componenten en systemen van hoge kwaliteit.

Euroconveyor is officieel distributeur, partner en service center van Flexkon transportsystemen. Flexkon transportsystemen worden wereldwijd ingezet bij de grootste producenten.

Service hoog in het vaandel

Euroconveyor biedt hiermee een ruime ervaring op het gebied van intern transportbanden, transportsystemen en is officieel distributeur, partner en servicecentre van Flexkon transportsystemen. Flexkon transportbanden worden wereldwijd ingezet bij de grootste producenten.

Modulaire transportbanden zijn opgebouwd uit standaard componenten met flexibele kunststof schakelband ketting.

Altijd een oplossing

Daarnaast levert Euroconveyor diverse standaard conveyor componenten van A-merken. Met de standaard componenten van aluminium, RVS en kunststof kunt u op eenvoudige wijze zelf een transportband repareren of assembleren. Naast de levering van componenten bieden wij ook advies, service, aanpassing en onderhoud aan transportsystemen aan.

Wilt u zelf uw transportband samenstellen? Wij leveren componenten en adviseren in uw keuze.

Het Flexkon Service Center is gevestigd in Mijdrecht (provincie Utrecht). Sinds 1996 zijn we werkzaam in het bouwen en onderhouden van transportsystemen. Vanuit onze eigen werkplaats en vanuit de hoofdvestiging van Flexkon leveren wij turn-key projecten op maat. Flexkon onderdelen leveren we vanuit ons eigen magazijn.

 
 

Wat doen we

Als officieel distributeur van Flexkon transportsystemen leveren wij volledig maatwerk, service, advies, uitgekiende systemen en hoogwaardige componenten voor een aantrekkelijke prijs. Dit doen we al vele jaren bij zowel grote internationale producenten, als bij kleinere en meer lokale bedrijven.

Engineering

Engineering

Installation

Installation

Service

Service